O nama

KO SMO MI?

Auto servis u Beogradu – D&M. Mi smo Auto Servis bogatog iskustva, profesionalno i brzo dijagnostikujemo i rešavamo sve vrste kvarova na Vašem vozilu.

Pored dijagnostike, bavimo se prodajom i ugradnjom novih i polovnih auto delova za vozila marke Citroen (C5, C4, C3, C2, C1) i Peugeot (206, 307, 406, 407, 508).

Usluge našeg servisa su sledeće:

– dijagnostika (Peugeot, Citroen 1995 – 2018 god.)
– mehanika
– elektronika
– limarija i farbanje vozila
– vulkanizerske usluge
– mogućnost biranja novih original i polovnih delova, kao i kopije
– ugradnja delova
– sva prateća oprema za vozila
– dubinsko pranje vozila
– poliranje auto farova

U našem auto sevisu D&M posedujemo najsavremeniju opremu i tehnologiju koja će lako i brzo dijagnostikovati koji je kvar vozila u pitanju. Obučeni smo i posedujemo veliko iskustvo u ovom domenu posla, te ćemo se profesionalno pobrinuti za Vaš automobil. Dugogodišnje iskustvo je iza nas – sa vozilima marke Peugeot i Citroen radimo od 1995. godine.

Kod nas možete nabaviti povoljno nove i polovne delove za Vaše vozilo. Imamo veliki izbor auto delova za Citroen i Peugeot vozila koje za Vas ugrađujemo sa garancijom na rad i delove. Delovi motora, limarija, enterijer ali i sva ostala prateća oprema visokog kvaliteta Vas očekuje u našem servisu.

Pored toga, bavimo se dubinskim pranjem vozila, ali i poliranjem auto farova. Vratićemo izgubljeni sjaj Vašem vozilu, jer kada vozilo izađe iz naših prostorija izgledaće kao novo.

Dakle, ukoliko Vam je potrebna ugradnja novog, odnosno polovnog auto dela – D&M je Vaš pouzdan partner! Poštovanje rokova, kvalitet i pristupačne cene su glavne odlike našeg rada.