Šlep služba

ŠLEP VOZILA

Imate problem sa transportom vašeg vozila? Na pravom ste mestu. Pozovite nas i stižemo u najkraćem roku.

Brzo i efikasno

Dolazimo na dogovorenu lokaciju u najkraćem roku od trenutka poziva. Brzo i efikasno rešavamo vaš problem.

Profesionalno, pouzdano, na vreme i bez velikih troškova transportujete vašeg ljubimca, pozovite nas, mi to radimo najbolje.

OSTALI STE U KVARU?

Budite bez brige, mi ne spavamo, uvek smo dostupni i spremni da priskočimo u pomoć.

Bavite se uvozom automobila, hitno vam je potreban transport?

Obratite se nama, najpovoljnije vršimo transport vaseg vozila.

Prošli put su vam oštetili auto prilikom transporta?

Budite bez brige, mi prilikom transporta na zahtev klijenta slikamo vozilo i prilikom isporuke istog na destinaciju, zajedno sa klijentom vršimo proveru.

Pružamo brzu, profesionalnu i jeftinu uslugu šlepovanja vašeg vozila na teritoriji Beograda i šire.

ŠLEPANJE AUTOMOBILA

Šlepanje svih tipova automobila: limuzina, karavana, džipova, kupea. Brza i pouzdana usluga bez obzira da li je vaše vozilo u kvaru ili je havarisano. Ukoliko se nalazite negde na putu stižemo u najkraćem roku, pozovite nas i proferite našu efikasnost i veliki broj zadovoljnih korisnika.

ŠLEPANJE KOMBIJA

Profesionalna usluga šlepanja kombija na bilo koju lokaciju u Beogradu ili celoj Srbiji. Ukoliko vas je kombi ostavio na putu ili je potrebno ga šlepati do servisa, naša profesionalna i brza usluga je tu za vas.

OSTALE USLUGE ŠLEPANJA

Nudimo vam i šlepanje kamp kućica, šlepanje viljuškara, šlepanje traktora, šlepanje čamaca, jahti, glisera…

Proverite zašto imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Preporuka je naša najveća reklama. Svako vozilo i svaki klijent je jednoko bitan bez obzira u kakvom je stanju vozilo, kakve je veličine ili gde se nalazi.

Šlep služba

Naša šlep služba je dostupna svima koji žele u bilo kom trenutku uslugu šlepanje vozila. Nakon dugogodišnjeg iskustva iza nas je ostao veliki broj zadovoljnih klijenata. Bez obzira na vrstu vozila i stanje istih možemo vam ponuditi našu uslugu na bilo kojoj lokaciji. Dostupni smo u Beogradu ali i ostalim gradovima Srbije. Pokrivamo sve autoputeve, magistralne pravce i petlje u krugu Beograda. Na lokaciji stižemo brzo nakon vašeg telefonskog poziva. Naši telefonski operateri su vam takode dostupni za bilo kakav savet u vezi za šlepanje i vucu vozila.

Ukoliko vam na putu pokvari vozilo ili zbog bilo kog razloga vaše vozilo mora da se skloni sa puta. Šlep služba D&M ce vam pomoci dovoljno je samo da nas pozovete. Zbog nezgodne situacije u kojoj se nalazite trudimo se da dodemo u najkracem mogucem vremenskom roku. Dok nas cekate predlažemo vam da primenite osnovni zakon za zaustavljanje na putu. Uključite sva četiri migavca, postavite trougao na 50 metara od vozila, obucite obeležavajuci prsluk sklonite se na bezbedno mesto pozovite nas. Odmah pošto se naš operater javi na vaš poziv reći će vam najkraće okvirno vreme dolaska našeg šlep vozila. Očekujemo vas da nam ukažete poverenje i opravdate našu profesionalnu uslugu šlep službe D&M.

Šlep služba D&M

Nudimo vam najbolju uslugu šlepanja vašeg automobila, vozila bez obzira na vašu lokaciju. Mi garantujemo najpovoljnije cene naših usluga koje su bez skrivenih troškova. Vrhunska usluga šlepanja automobila, kombija, motorcikala, kamp prikolica, generatora svega što možemo da vam prevezemo. Šlep služba pokriva sve Beogradske opštine kao što su: Palilula, Zvezdara, Voždovac, Zemun, Stari Grad, Savski Venac, Čukarica, Lazarevac, Mladenovac, Surčin, Vračar, Obrenovac, Barajevo, Grocka, Novi Beograd, Sopot, Rakovica. Naravno i van Beogradskih opština možete zakazati našu uslugu šlep službe. Možemo se slobodno pohvaliti sa odličnim strateškim položajem našeg parkinga za šlep vozila. Nalazimo se uz auto put pa tako stižemo na sve lokacije u najkraćem realnom vremenu. Veliki broj prevezenih vozila na sve lokacije u Srbiji. Kod nas možete unapred zakazati prevoz vašeg vozila na sve lokacije i adrese. Sve što treba je da nas pozvovete u najkraćem roku odgovoriće vam naš operator.

ŠLEPANJE HAVARISANIH VOZILA

U nizu naših usluga možemo vam ponuditi i transport havarisanih vozila, automobila. Posedujemo obučene ljude za ovu vrstu delatnosti kao i svu potrebnu opremu da izvučemo vaš vozilo, automobil van puta u havarisanom stanju. Garantujemo najniže cene uz profesionalnu uslugu koju vam nudimo na područiju čitavog Beograda i svih ostalih gradova u Srbiji. Pozovite nas da vam izvršimo prevoz havarisanog automobila, vozila na bilo kojoj lokaciji. Ukoliko prilikom havarije vozila nema povređenih obeležite vozilo i obucite signalizirajući prsluk, sklonite se na bezbedno mesto pozovite saobraćajnu policiju. Pa tek onda Šlep službu D&M ! Prilikom vašeg poziva naš operater će vam postaviti par pitanja da bih izvršio procenu transporta havarisanoh vozila.

Sva pitanja za cene šlepanja havarisanih automobila, vozila dobijate samo na vaš poziv. Zbog specifičnosti situacije i potrebnog vremena svako šlepanje havarisanog vozila je različito od prethodnog. Očekujemo vas svih 365 dana u godini, 7 dana u nedelji.


D&M Auto servis